Deli-kvalitet

Det aller, aller viktigste for oss er kvaliteten.
Se hvor langt vi strekker oss.

Deli's Kitchen

Deli's Kitchen benytter våre kokker råvarer av ypperste kvalitet. Med inspirasjon fra alle verdens kjøkken utvikler vi kontinuerlig nye produkter, og vi tar gjerne imot innspill fra ansatte og kunder.

Salater

Deli's Kitchen er Deli de Lucas eget kjøkken. Siden januar 2009 har vi laget fersk, nylaget mat til våre utsalg hver eneste dag, 7 dager i uken. I alle våre butikker finner du et bredt utvalg av enkle og smakfulle på farten-løsninger for deg som gjerne vil ha noe sunt og godt.

Yoghurt

I vårt sortiment finner du alt fra dagsferske baguetter og friske salater til hjemmelaget yoghurt med ristet müsli og rørte bær, samt mye mye mer. Vi lanserer stadig nye retter, så følg med, og velbekomme!

DelisKitchenLogo chef-signature

Single Estate™ Kaffe

Vårt eget kaffekonsept Single Estate har lenge vært en drøm. Etter mange inspirasjonsturer og leting etter den perfekte maskinen, de beste bønnene og det riktige interiøret har endelig alt falt på plass!

elefant

Vi åpnet vår første butikk med det nye konseptet 21. mai 2011 på Oslo S. i løpet av året totalrenoverte vi hele kaffeområdet i alle våre butikker. Vår kaffemaskin er «one of a kind» og kan lage over 500 kalde og varme drikker. Sirupen blandes i melken og gir deg en kaffe du kun kan drømme om fra en selvbetjent maskin. Vi håper at du finner din favorittkaffe hos oss.

se-logo-quality2

Single Estate er en betegnelse for kaffe som kan spores tilbake til én produsent. Kaffen kan være fra en liten farm, en større plantasje eller et kooperativ. Felles for alle Single Estate partiene er at de er valgt ut på grunn av sitt smaksmessige særpreg. Våre innkjøpere er tilstede blant farmere og produsenter for å sikre den høyeste kvaliteten, samt bærekraftig handel og jordbruk.

Kvalitetsleverandører fra inn- og utland

Vi har håndplukket noen av verdens beste produsenter av forskjellige kvalitetsprodukter i forskjellige kategorier. Fra Italia! Fra Spania! Fra Kolbotn!

I Deli har vi mange leverandører, både store og små. Vi er så heldige at vi har en unik fleksibilitet rundt det å ta inn varer fra de små leverandørene, evt. nisjeprodukter fra de store. Vi har nemlig vår egen distribusjonssentral som distribuerer alt fra dagsferske salater, baguetter og yoghurt til amerikansk sjokolade, brus fra Brasil og Molde, og chips fra England. Og dette gjør de syv dager i uken, hele året.

Vi har alltid døren på gløtt for nye leverandører og produkter, så har du et tips er det bare å gi oss lite vink.

Utvalg i hylle

Fra vårt varierte utvalg

logobelte