Personvernerklæring for Deli de Luca

Deli de Luca er et norsk konsept fra 2003 bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke. Konseptet er en fullverdig convenience butikk og en on-the-go delikatesseforretning med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta.
Du finner konseptet i over 100 butikker, både i storbyer og langs vei på utvalgte Esso-stasjoner.
Deli de Luca er 100% eid av NorgesGruppen.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Deli de Luca ved daglig leder. Kontaktinformasjon for selskapet er:
Adresse: Karenslyst Allé 12-14, 0278 Oslo
E-post: post@delideluca.no
Telefon: 24 11 31 00
Organisasjonsnummer: 985 402 779

Som kunde, leverandør, besøkende på vårt nettsted eller annen interessent er personvernet ditt viktig for oss. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan, hvorfor og hvor lenge Deli de Luca behandler personopplysninger om deg.

For firmaer med kredittavtale behandler vi opplysninger om firmaets kontaktpersoner for dialog med firmaet. Vi lagrer opplysningene sammen med kredittavtalen. Opplysningene behandles så lenge kundeforholdet varer, eventuelt til ny kontaktperson oppgis. Dersom opplysningene står på faktura, lagres de i tråd med krav i bokføringsloven.

Tar du kontakt med oss gjennom e-posten hei@yummypedia.no, post@delideluca.no eller skjemaet https://delideluca.no/kontakt/ vil vi behandle dine kontaktopplysninger for å kunne nå deg. Henvendelsen med dine opplysninger vil bli slettet fra vår side etter at saken er ferdigbehandlet og det ikke er grunn til å beholde forespørselen lenger.

Dersom innholdet kan brukes til å forbedre vår service eller våre produkter, vil personopplysningene i henvendelsen bli anonymisert før slik bruk.

Opplysningene om søkere på stillinger hos oss behandles slik som beskrevet i personvernerklæringen i stillingsutlysningen.

Denne nettsiden bruker IKKE informasjonskapsler (cookies). 

 

Deli de Luca benytter følgende databehandlere:

(liste over selskaper som behandler opplysningene listet over)

Reachmee – for rekruttering

Per Høj AS – drifter nettstedet delideluca.no

 

Kameraovervåkning

Deli de Luca og Tiger sine lokaler er kameraovervåket. Våre bensinstasjoner har kameraovervåkning av uteområdet tilknyttet stasjonen. Dette gjøres for å forebygge, oppklare og avdekke straffbare handlinger. Behandlingsgrunnlaget er berettiget interesse. Kameraopptakene lagres i inntil 7 dager.

Innsyn og sletting av opptakene behandles i tråd med personopplysningsloven og interne rutiner.

 

Sosiale medier – Facebook, Instagram

Deli de Luca har selskapssider på Facebook. Der kan Facebook-brukere gi kommentarer, og vi kan lansere kampanjer og konkurranser. Når du besøker siden kan personopplysninger om deg bli behandlet. Dersom ditt innlegg eller melding framstår som en henvendelse, så vil Deli de Luca kundeservice gi deg tilbakemelding. Vi har tilgang til statistikk og systematiserte oversikter over innlegg på siden gjennom standard Facebook-verktøy. Vi bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare, kåre en vinner eller annen behandling som framgår av aktiviteten på siden. Vær oppmerksom på at du som Facebook-bruker må forholde deg til Facebooks vilkår og personvernerklæring når du besøker våre nettsider og for eksempel legger ut innlegg. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye.

Har du ytterligere spørsmål om personvern ta kontakt med oss på post@delideluca.no