Filosofi og knallhardt arbeid

Filosofi og knallhardt arbeid

På Deli de Luca selger vi gode opplevelser av mat og drikke – til kunder som vil ha service, kvalitet og tilgjengelighet.

Alle som kommer innom oss skal kunne velge sunt og kallorifattig når man ønsker det, men vi skal også ha de virkelige nytelsene av noen drømmevarer, til de anledninger hvor kalorier ikke spiller noen rolle.

Vi har et stort vareutvalg med både lokale produkter og utenlandske spesialiteter. I vår delikate disk frister vi med lekre amerikanske kaker, italienske calzoner og smakfulle varme retter. Vi er kjent for å ha byens beste boller, og brødene våre kommer fra Lantmännen. I tillegg tilbyr vi lettvinte løsninger for deg som ønsker et sunnere alternativ i form av salater, wraps eller frukt.

Vi bruker tid og krefter på å sørge for god og konsekvent kvalitet på alle våre utsalgssteder. For å få til dette 100% har vi etablert vårt eget kjøkken – Deli’s Kitchen.

Kompromissløse og svorne kaffeelskere som vi er, har vi også utviklet vårt eget kaffekonsept og merke. Dette merket finner du i alle våre butikker, under navnet Single Estate. Les mer om Single Estate her!

Kokk