Gled en som gruer seg til jul

Gled en som gruer seg til jul – sosialt ansvar

Siden slutten 2008 har vi hatt et tett samarbeid med Kirkens Bymisjon. Samarbeidet startet opp på bakgrunn av mat som fortsatt er av god kvalitet, men som pga ferskhetsgarantien ikke kan selges. Dette måtte vi gjøre noe med, denne maten måtte være til nytte for noen andre? Slik oppstod ”matekspressen” 5 dager i uka hentes det mat i 6 av de største butikkene våre, denne maten serveres på forskjellige av Kirkens Bymisjons virksomheter.

I ni år på rad har Deli de Luca samlet inn penger til Kirkens Bymisjons arbeid gjennom vår egen julekampanje. Fra hver solgte kaffekopp/varm drikke i hele desember går én krone til et formål som vi velger ut i samarbeid med Kirkens Bymisjon. For eksempel i 2012 var prosjektet øremerket mennesker som trenger et varmt måltid, sosialt fellesskap og en pause fra en vanskelig hverdag gjennom kampanjen «Gled en som gruer seg til Jul». Og i 2011 gikk et betydelig beløp til Bymisjons-prosjektet Myrsnipa for barn og ungdom.

For alle som ikke har et sted å gå til eller noen som bryr seg, er julen kanskje den mest sårbare tiden i året. Pengene vi samler inn vil skape etterlengtet lyspunkter, ikke bare i julen, men lenge etterpå.

Vi vil gjerne takke alle som er med å bidra hver jul, og oppfordre alle våre kjære kunder til å være med neste også. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Kirkens Bymisjon