Dette er Deli de Luca

Deli de Luca har siden 2003 bidratt til bedre mat- og drikkeopplevelser «på farten».
Vi står på hver dag for å gi deg den kjente Deli-kvaliteten og norges beste utvalg av produkter fra hele verden.

Filosofi og knallhardt arbeid

På Deli de Luca selger vi gode opplevelser av mat og drikke – til kunder som vil ha service, kvalitet og tilgjengelighet.

Alle som kommer innom oss skal kunne velge sunt og kallorifattig når man ønsker det, men vi skal også ha de virkelige nytelsene av noen drømmevarer, til de anledninger hvor kalorier ikke spiller noen rolle.

Vi har et stort vareutvalg med både lokale produkter og utenlandske spesialiteter. I vår delikate disk frister vi med lekre amerikanske kaker, italienske calzoner og smakfulle varme retter fra Bocata. Vi er kjent for å ha byens beste boller, og brødene våre kommer fra United Bakeries. I tillegg tilbyr vi lettvinte løsninger for deg som ønsker et sunnere alternativ i form av salater, wraps eller frukt.

Vi bruker tid og krefter på å sørge for god og konsekvent kvalitet på alle våre utsalgssteder. For å få til dette 100% har vi etablert vårt eget kjøkken - Deli's Kitchen.

Kompromissløse og svorne kaffeelskere som vi er, har vi også utviklet vårt eget kaffekonsept og merke. Dette merket finner du i alle våre butikker, under navnet Single Estate. Les mer om Single Estate her!

Kokk

Verdensmatentusiaster

Vi er mye ute å reiser for å samle inspirasjon og ideer. Vi elsker også å reise og finne rare, eksotiske, kule, små mat- og drikkeopplevelser. Vi kaller oss Verdensmatentusiaster for en grunn: Hele Deli de Luca er tuftet på kjærligheten til eksotisk, sprø, god og morsom mat, drikke og godteri. Du kan lese mer om reiser, innovasjonsarbeidet vårt og oppdagelser vi gjør på bloggen vår.

Er du som oss? Vi samler skatter fra verdens uendelig store (og ganske sprø) utvalg. Har du sett noe kult på reise? Bli med å bidra i vårt ferske godis- og snacksleksikon Yummypedia!


«Den som reiser, har mye å fortelle. Den som har mye å fortelle, får mange venner. (...) La oss reise tilbake til land med eksotiske lukter og smaker. La oss bringe dem hjem, fortelle om dem og bygge vennskap til mange»
Godis

En ivrig Verdensmatentusiast og Deli de Luca-kunde har foreviget noe av det eksotiske utvalget vårt på Instagram! (Du kan gjøre det samme ved å poste på #delideluca)

Drømmeprosjektet - sosialt ansvar

Siden slutten 2008 har vi hatt et tett samarbeid med Kirkens Bymisjon. Samarbeidet startet opp på bakgrunn av mat som fortsatt er av god kvalitet, men som pga ferskhetsgarantien ikke kan selges. Dette måtte vi gjøre noe med, denne maten måtte være til nytte for noen andre? Slik oppstod ”matekspressen” 5 dager i uka hentes det mat i 6 av de største butikkene våre, denne maten serveres på forskjellige av Kirkens Bymisjons virksomheter.

Fire år på rad har Deli de Luca samlet inn penger til Kirkens Bymisjons arbeid gjennom vår egen julekampanje, Drømmeprosjektet. Fra hvert juleprodukt merket med vår Drømmelogo går én krone til et formål som vi velger ut i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I 2012 var Drømmeprosjektet øremerket mennesker som trenger et varmt måltid, sosialt fellesskap og en pause fra en vanskelig hverdag gjennom kampanjen «Gled en som gruer seg til Jul». I 2011 gikk et betydelig beløp til Bymisjons-prosjektet Myrsnipa for barn og ungdom.

For alle som ikke har et sted å gå til eller noen som bryr seg, er Julen kanskje den mest sårbare tiden i året. Pengene vi samler inn vil skape etterlengtete lyspunkter, ikke bare i Julen, men lenge etterpå.

Vi vil gjerne takke alle som er med å bidrar i Drømmeprosjektet hver Jul, og oppfordre alle våre kjære kunder til å være med neste også. Det betyr mye!

Drømmeprosjektet Logo

Se etter denne logoen på våre produkter i desember!